Kišna navlaka za kolica

5,90 

Na zalihi

Postavite mjesto isporuke

Univerzalna kišna navlaka za kolica – Prilagodljiva svakom modelu!

Ne dajte se iznenaditi proljetnim ili jesenskim vremenom. Uvijek imajte pri ruci navlake protiv kiše spremnu za brzu upotrebu. Naša jedinstvena folija je savršeno rješenje za neočekivane pljuskove. Sklopiva i zauzima malo prostora, lako ju možete smjestiti u košaru vaše kolica. Kad kiša padne, brzo je postavite preko kolica kako biste zaštitili svoje mališane od vlage i vjetra.

Brza montaža, čvrsta zaštita!

Montaža naše folije protiv kiše na kolica pravo je zadovoljstvo. Zahvaljujući ušivenim gumicama, prilagodit ćete je svakom modelu kolica u trenu. S laganim natezanjem, osiguravate da vaše dijete ostane suho i toplo čak i u teškim vremenskim uvjetima. Prozorčić omogućava održavanje vizualnog kontakta s djetetom i istovremeno osigurava slobodan protok svježeg zraka.

Funkcionalnost s daškom stila!

Kišna navlaka nije samo zaštita od kiše, već i stilski dodatak vašim kolicima. Izrađena od lagano prozirnog materijala najviše kvalitete, omogućava vam da uvijek imate pogled na svoje dijete. Pravilno izrezan prozor omogućava održavanje vizualnog kontakta, istovremeno omogućujući mališanu slobodno disanje svježim zrakom. Uvijek spremni na promjenjive vremenske uvjete s našom praktičnom i modnom folijom protiv kiše!

0
    0
    Vaša Košarica
    Vaša košarica je prazna