Suncobran za kolica – lan, sivi

15,90 

Univerzalni sivi laneni suncobran s ručkom i UV filterom pruža izvrsnu zaštitu od sunca i kiše. Uživajte s mališanom u sunčanim danima!

Nema na zalihi

UPOZORENJE! Mrlje oprati mekanom spužvom – voda i sapun (temp. 30º C)

Univerzalni laneni suncobran s ručkom i UV filterom

Uživajte u sunčanim danima sa našim univerzalnim suncobranom! Ovaj poseban šetajući suncobran, napravljen od materijala s Oeko-Tex Standard 100 certifikatom i s mogućnošću okretanja za 360 stupnjeva, pružit će vašem djetetu izvrsnu zaštitu od vrućeg sunca i osigurati ugodnu sjenu. Bez obzira radi li se o vrućem danu ili laganoj kiši, naš suncobran sigurno će zadovoljiti vaša očekivanja.

Izrade i sigurnosti

Izuzetno stabilna univerzalna stezaljka, opremljena s protukliznim gumiranim zaštitnicima, odgovara većini kolica s okruglim ili ovalnim okvirom promjera cijevi do 3,0 cm. Gumene zaštitnice ne samo da štite lak vaših kolica, već i sprječavaju klizanje suncobrana. Dodatno, zahvaljujući inovativnom gumbu, možete u samo nekoliko sekundi izvaditi suncobran iz stezaljke i ponovno ga pričvrstiti bez skidanja postolja. Univerzalna ručka treba se montirati samo jednom, što čini korištenje suncobrana izuzetno praktičnim. Također, suncobran ima dvije opruge za podešavanje, omogućavajući jednostavno i precizno postavljanje u željeni položaj.

Ali to nije sve! Naš suncobran ne samo da pruža sjenu, već učinkovito štiti vaše dijete od štetnog zračenja. Zaštita od sunčevog zračenja SPF 50+ štiti vaše dijete od štetnog UVA i UVB zračenja. Ipak, radi veće sigurnosti vaše bebe, preporučujemo korištenje krema za zaštitu od sunca s visokim faktorom zaštite (SPF), idealno 50+.

Odaberite naš univerzalni suncobran i uživajte u svakom sunčevom zraku zajedno sa svojim mališanom. Neka svi vaši sunčani dani budu ispunjeni osmijehom i radosti!

Sunčana Kolica. Vas Mališan. Naša Strast.

Promjer

oko 64 cm

Dužina

oko 70 cm

Boja

Sivi

Materijal

Lan

Primjena

Dječja Kolica, Sportska Kolica

Set sadrži

Suncobran za kolica, Univerzalna nosač za montažu

Zemlja porijekla

Poljska

0
    0
    Vaša Košarica
    Vaša košarica je prazna