Suncobran za kolica – poliester, fuksija

13,90 

Univerzalni fuksija poliesterski suncobran s ručkom i UV filterom pruža izvrsnu zaštitu od sunca i kiše. Uživajte s mališanom u sunčanim danima!

Samo 1 komad(a) na zalihi

Postavite mjesto isporuke

UPOZORENJE! Mrlje oprati mekanom spužvom – voda i sapun (temp. 30º C)

Univerzalni poliesterski suncobran s ručkom i UV filterom

Uživajte u sunčanim danima sa našim univerzalnim suncobranom! Ovaj poseban šetajući suncobran, napravljen od materijala s Oeko-Tex Standard 100 certifikatom i s mogućnošću okretanja za 360 stupnjeva, pružit će vašem djetetu izvrsnu zaštitu od vrućeg sunca i osigurati ugodnu sjenu. Bez obzira radi li se o vrućem danu ili laganoj kiši, naš suncobran sigurno će zadovoljiti vaša očekivanja.

Izrade i sigurnosti

Izuzetno stabilna univerzalna stezaljka, opremljena s protukliznim gumiranim zaštitnicima, odgovara većini kolica s okruglim ili ovalnim okvirom promjera cijevi do 3,0 cm. Gumene zaštitnice ne samo da štite lak vaših kolica, već i sprječavaju klizanje suncobrana. Dodatno, zahvaljujući inovativnom gumbu, možete u samo nekoliko sekundi izvaditi suncobran iz stezaljke i ponovno ga pričvrstiti bez skidanja postolja. Univerzalna ručka treba se montirati samo jednom, što čini korištenje suncobrana izuzetno praktičnim. Također, suncobran ima dvije opruge za podešavanje, omogućavajući jednostavno i precizno postavljanje u željeni položaj.

Ali to nije sve! Naš suncobran ne samo da pruža sjenu, već učinkovito štiti vaše dijete od štetnog zračenja. Zaštita od sunčevog zračenja SPF 50+ štiti vaše dijete od štetnog UVA i UVB zračenja. Ipak, radi veće sigurnosti vaše bebe, preporučujemo korištenje krema za zaštitu od sunca s visokim faktorom zaštite (SPF), idealno 50+.

Odaberite naš univerzalni suncobran i uživajte u svakom sunčevom zraku zajedno sa svojim mališanom. Neka svi vaši sunčani dani budu ispunjeni osmijehom i radosti!

Sunčana Kolica. Vas Mališan. Naša Strast.

0
    0
    Vaša Košarica
    Vaša košarica je prazna